Energi- & smärtterapi​

 Detta är en helt unik metod att behandla smärta på. Behandlingsmetoden består av olika sorter plåster, som kallas patches, som endast innehåller luft, vatten aminosyror och antioxidanter. Dessa aktiveras sedan av kroppsvärmen när man sätter dem på huden och påverkar kroppen via frekvenser för att nå olika resultat. Detta är i princip samma som när solen lyser på oss och vi producerar D vitamin. 

 Jag använder mig av ett/flera  plåster som jag sätter på din hud på olika punkter i kroppen för att nå den effekt som vi önskar. Här kan man arbeta med olika sätt. Dels behandla smärtan direkt i en led, ta bort en svullnad eller rent smärtlindring eller ge kroppen en generell behandling genom att sätta plåstren på olika akupunkturpunkter. Vi kan göra det mesta med denna metod. 

Då jag inte tillsätter kroppen något kan du inte få någon biverkning av detta mer en eventuell rodnad på huden vid långvarig användning då plåstret är gjort i något plastliknande material.

Jag använder mig av Lifewave´s plåster som finns i 7 olika modeller.

Energy​

(energiförstärkande) ökar din prestationsförmåga. Stimulerar energiflödet i kroppen, ökar rörlighet, löser tex en kramp i en muskel omedelbart. Detta plåstret framtogs till det amerikanska försvaret men användes för första gången med stor genomslagskraft under OS i Athén 2004.​

Ice wave

Reducerar smärta och inflammationer samt dränerar svullen vävnad på vätska. Detta tar bara några sekunder innan ett resultat nås. Mycket effektivt! Detta plåstret är klassat som medicinskt läkemedel i Tyskland och Frankrike där de också används på sjukhus.

Glutatione

Stimulerar kroppens egen produktion av olika glutamater och är kroppens viktigaste antioxidant. Den är starkt utrensande och avgiftar kroppen bl. a från tungmetaller. Om det inte var för vår produktion av glutation skulle kroppen inte kunna tillgodogöra sig andra antioxidanter som t. ex vitamin C.

Det är dokumenterat att med hjälp av detta plåster ökar du den egna produktionen av glutamater i blodet med 300 % på ett dygn. Både effektivare och betydligt billigare än att injicera.

Carnosine

Stimulerar kroppens egen carnosine produktion. Detta sker i en liten körtel i hjärnan. Den är viktig för hjärta, hjärna, muskler och är mycket viktig för cellförnyelsen. Detta precis som de andra plåstren stimulerar kroppens egen produktion, vilket ger då en betydligt större effekt än om du tillsätter det via kost eller smörjer det på huden. Har en bromsande effekt på åldrandet.

Aeon

Detta plåstret balanserar kroppens autonoma nervsystem. Motverkar stress på några minuter. Fantastiskt effektivt!

Detta plåstret balanserar energin i hjärnan så att den inte är i ett "fly eller fäkta" läge hela tiden. Lättare till fokus, här och nu. Plåstret har dessutom antiinflammatorisk effekt. Förstärker även de andra plåstrens effekt.

Silent Night

Ett sov plåster som stimulerar vår produktion av melatonin, sömnhormon, och ser till att vi får en djupare och mer rofylld sömn. Hjälper även mot snarkningar. Då inte när det finns fysiska hinder som gör att vi snarkar. Även detta användes på sjukhus i vissa europeiska länder som Tyskland och Frankrike bl.a. där det är medicin klassat.

SP6 Complete

Minskar sötsuget och reglerar även hormonbalansen, vilket gör att det är mycket effektivt att använda för t. ex. kvinnor med övergångsbesvär. Kliniska studier visar att detta plåstret kraftigt förbättrar de inre organens kapacitet och ökar funktionen av hypothalamus (den sköter kontrollmekanismer för bl. a. ämnesomsättning, blodtryck, kroppstemperatur och sömn) med 87 % på bara en vecka.

Samtliga plåster är kliniskt dokumenterade och är godkända inom EU, där de klassas som Medicin klass 1. Plåstret finns även i en annan variant som användes inom djurvärlden.​

Kontakt

KroppsTeamet

Magnoliagatan 3, 256 68 Helsingborg

Tel: 042-182588

E-post: info@kroppsteamet.com

Org nr. 969679-0337

Öppettider

​Måndag:

08.00-18.00​

​Tisdag:

08.00-18.00​

​Onsdag:

08.00-18.00​

​Torsdag:

08.00-18.00​

​Fredag:

08.00-16.30