AWT​ - Acoustic Wave Therapy​

Cellulitbehandling

Ett fantastiskt sätt ​att ta bort celluliter och forma om kroppen. Detta sättet att arbeta på är helt ofarligt för kroppen och du förstör ingen vävnad i kroppen.

Genom impulser öppnar du fettcellerna i det området du önskar få behandlat, slår ut fettet och drar ihop cellen igen. Det som krävs är att du är frisk och har en fungerande lever då denna skall bryta ner en större mängd fett än vad den normalt är van vid.

Metoden är väldigt effektiv och ibland direkt synbar förändring. ibland tar det några fler behandlingar innan du kan de det resultat som du är ute efter. Alla resultat är individuella. Ju yngre du är ju lättare är det förstås att få ett snabbt bra resultat.

Behandlingen är kraftfull och har goda resultat.​

Stötvågsvågsbehandling - Chockwave

Här arbetar jag även ortopediskt med att knacka kalk bland annat. Jag använder mig av ultraljud för att se vad vi skall göra något åt. Exempel på vad vi kan ha användning av denna formen av behandling är hälsporre, musarmar, kalk i axlar, triggerpunktbehandling. De finns en rad områden då detta är en mycket effektiv behandlingsform mot smärta. Den är så gott som smärtfri.

Maskinen jag har kommer ifrån Storz Medical och har både C-actor och D-actor samt ultraljud.

Boka en kostnadsfri konsultation så berättar jag för dig hur du kommer till det resultat du önskar! Boka som LPG behandling 1 gång och skriv i meddelande rutan att det gäller konsultation.​

AWT - Cellulit

6 behandl/1omr

8000kr

Paketpriser:

6 behandl/2omr

15000kr

6 behandl/3omr

22000kr

8 behandl/1omr

10000kr

​KroppsTeamet i Helsingborg HB | Magnoliagatan 3 | 256 68 Helsingborg | Tel. 042-182588 | info@kroppsteamet.com